Fundacja Rozwoju Przyszłości przyjmuje wnioski o stypendia dla szkół wyższych

Pragniemy poinformować, że w dniu 02 marca 2020 Fundacja Rozwoju Przyszłości rozpoczęła przyjmowanie wniosków stypendialnych za kolejny semestr dla szkół wyższych dzieci pracowników spółek Grupy Żywiec, Żywiec Sprzedaż i Dystrybucja Sp. z o.o. oraz Browar Zamkowy Cieszyn Sp. z o.o.

Termin składania wniosków: 02.03.2020r. do 31.03.2020r. – po tym czasie link będzie nieaktywny i nie będzie możliwości złożenia wniosku

Uwaga! Rozpatrzeniu będą podlegać tylko wnioski prawidłowo wypełnione i poparte wymaganą dokumentacją, w szczególności w postaci oświadczeń i zaświadczeń wskazanych w pliku „Wykaz wymaganych dokumentów”

Ważne!

Aby usprawnić proces uzyskiwania zaświadczeń o dochodach – pracownicy spółek Grupy Żywiec wypełniają oświadczenie upoważniające pracodawcę do przekazania informacji o dochodach bezpośrednio do Fundacji, które znajduje się na Zgodzie na przetwarzanie danych osobowych, którą należy dołączyć do składanych dokumentów.

Odpowiedz

Możesz użyć tych tagów i atrybutów HTML :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>